Anketa
Chcete, aby tým ŽC kandidoval do vedení ÚAD SLČR?
Sponzoři

Podzimní zasedání 2013

Zahájení sezony 2013/2014

 

V pátek 18.10.2013 se členové Živěla cupu sešli na již tradičním místě k zahájení podzimního zasedání a tím i k zahájení nadcházející sezony.  Složení je nezbytné vyjmenovat, protože jsme se opět !! nesešli všichni. Složení účastníků bylo - 307, Sun, KŠ, eF, Zaza, RŽ, Ála a RGMS. Z externích fanoušků nás podpořil Martin Š a v sobotu, i přes nemoc, travní Velmistr Hanzi. Páteční začátek byl poněkud hektičtější, neboť původně plánovaný odjezd první skupiny na 16:00 se protáhl téměř o dvě hodiny, vlivem zaměřování domu RGMS před generální opravou. Situace byla i mírně humorná, neboť první zvěsti hovořily o tom, že oboje kliklíče od chalupy jsou v autě na letišti v Bratislavě, naštěstí se informace nepotvrdila a nemuseli jsme se vloupávat. Lehoučce jsme popili a napapali se výborné předsedovi sekané.

Letošní zasedání bylo vyjimečné, neboť jsme stihli odschůzovat ještě předtím, než jsme se navalili, tudíž nejenom, že si to všichni pamatujeme, ale dělal se historicky první zápis z podzimního zasedání, tudíž máme vše černé na bílém. Pro představu je nutno zápis vložit v originálním stavu:

 

ŽC stránky- nápis leze do znaku

- rotace fotek- víc se měnících, teď jedna na stálo (pět fotek, které budou rotovat-nejvíc členů)-asi já

- eF - graFICKEN

- pořadí členů provázat s profilama

- upozornění na mail, že je příspěvek na chatu

- nahoře nápis a znak tak jak tam je, ale ne, tak jak tam je…. jinej font

- eF- žádost Meteoru na město Brno - stará Zyra

- Roman a Sun do konce listopadu ručí za výběr fontu z cizích stránek

- prosincovej źivělovec

- zahudrovat na nepřespívače

 

 Sázky:

 

307- 5.místo - double

eF- 7.místo - double

KŠ- 2.místo 

Sun- 3.místo 

Ála- 12.místo 

RGMS- 3.místo - double

RŽ- 3.místo

Zaza- 9.místo - double

 

Lahev = minimální objem 0,7 litru 

 

Vše je myslím jasné, pro přehlednost jednotlivé úkoly spojím se členy, kteří za daný bod odpovídají:

eF - grafika, žádost na město

RŹ + Sun - do konce listopadu vybrat font, který bude použit a tím nahrazen ten stávající

RGMS - zajistit provázání pořadí s profily, odeslání mailu při příspěvku na chat a rotace úvodní fotky

Sun - zahudrovat na nepřispívače - po hloubkové kontrole účtu a zjištění, kdo kolik posílá či dluží, zahudrovat na dlužníky, aby smykem sjednali nápravu

 

Hlavní ŽC ledovec, tzv. Živělovec byl stanoven na 6.-10.12.2013, je nezbytné zajistit maximální účast členů, * může poslat jen řidiče. Nepřítomní přidají svoje sázky na umístění. 

 

Nejdůležitějším bodem pro nadcházející sezonu je výběr nových hader. Vzhledem k tomu, že od chvíle, kdy budeme mít katalog, do posledního okamžiku, kdy lze objednávat uplyne cca 14 dní, což je dost krátká doba se domluvilo následující. Protože reakce na chat nebo na maily jsou buď žádné, popřípadě mizivé, přestože každý z nás má mail v mobilu a denně jej používá, zrovna tak v něm máme net a můžeme denně chodit na stránky a přesto se tak neděje, bude stanovena max. pětičlenná expertní výběrová skupina, která výběr hader provede. Je to nepříjemné opatření, nerozhodujeme o věci za pár stovek, ale v tak krátkém časovém období se všichni nedomluvíme, jak jsme to předvedli v předcházejících dvou letech, a to jsme se domlouvali měsíce. Po obdržení katalogů zvolíme buď Phenix nebo Halti, stanovíme 3-4 barevné kombinace a pak bude stanoven krátký časový úsek, max 3 dny (třindyyyyy), kdy se bude moci vyjádřit každý. Kdo se nevyjádří, je z hlasování vyřazen a bude rozhodnuto většinou z těch, kteří se vyjádřili. Jiný způsob bohužel možný není.

 

Sobotu jsme zahájili vykliklizením fotbalového hřiště vyrobením tetroidní plazmy z původně maličkého (maličkááááá) ohniště. Poté každý ze zústavších vymyslel jednu disciplinu sedmiboje a začalo brutální klání (nikoli klácení). Výsledková listina s jednotlivými disciplínami je ve fotogalerii (resp. bude, pokud pří třetím neúspěšném pokusu o nahrání nehodím eško a nerozmlátím to), ale ve zkratce, vyhrál RGMS :) Jeho výkon ve fotbálku už tak přesvědčivý nebyl, dokonce byl sebou tak znechucen, že se mu neudělalo dobře a velmi znečistil prostředek hrací plochy. Po náročném sportovním dni přišel vhod výborný gulášek s doslova pekelnými ingrediencemi. Popříjezdu travního velmistra jsme zintenzivnili picí přípravu až do postupného pousínání. 

Protože neexistuje lepší věc, než s kocovinou a ještěrem něco dělat, ještě jsme si vyzkoušeli stěhování klavíru. Poté jsme se vydali každý svou cestou a samozřejmě všichni přemýšlí a stydí se za nepřispívání na chat, neodpovídání na maily.