Anketa
Chcete, aby tým ŽC kandidoval do vedení ÚAD SLČR?
Sponzoři

Kmiten víkend 19.-21.9.2014

První ročník letní kondiční přípravy

 

Po několikaleté přestávce jsme se na doporučení našeho předsedy sešli na posledním lazení formy, předsezónním kempu, prostě na kmitten víkendu, který se konal ve Žďáru. Jelikož veletrh v Německu nepřeložili, Brusel stále nepadl, rodinohodiny chyběly a válka nešla zastavit, tak se nás sešlo sedm. Program začal v pátek krátkým výklusem - no krátkým 7,5km v lesích kolem Žďáru. Společná týmová večeře tmelí kolektiv, 3-4k piva tmelí charakter a vynikající panenka s fazolkama tmelí postavu. Každopádně po 40 minutách a zvucích podobných klepání řízků se mi zapsala do paměti hláška "to už asi klepou tyče k těm fazolím".
Budíček měl být v 8, ale již před 7 Zaza rozháněl mlhu na parkovišti a nakupoval v Penny a společně jsme si pochutnali na vajíčkách a párečcích. A dlouho jsme na ně mysleli, i když asi ne tak dlouho jako na ta játra na roštu, tatarku a hranolky při stoupání na Harusák. Celkově z toho bylo hezkých 55km okořeněných pivem Richard a "Tři sestry" a několika zvednutými rukami po cestě. Vůbec jsme přes den měli pocit, že Vysočina není moc dobře nachystaná na zimu a decentnější úkliklid by neuškodil. Večer ukázal, že se mýlíme. Po umytí kol jsme vyrazili za mírného deště na fotbálek - tým Sun, Hroch, Roman a střelec KŠ zničil nejen Čurdovu čelist, loket, koleno a kule, Špacírovo koleno, ale i amatéry obecně na druhé straně. Normální člověk by si řekl, že stačilo, ne už tak předseda, který pod záminkou, že se půjdeme vyplavat odstartoval po 19h plavecký tréning, který s wellnes pobytem měl pramálo společného. Ještě že jsme si mohli 3x sjet tobogan. No a pak v rychlém sledu Chotěboř, panenka na hříbkách a v 23h večerka.......na tomto místě musím bohužel zmínit dva jedince, kteří naprosto nepochopili smysl kmitten víkendu a jejich příchod v 8:00 ráno (9h po večerce!) neznamenal nic jiného než důtku předsedy a okamžité vyřazení jedinců z programu týmu v neděli. Zbytek dal 16km singletracku a výběh na Harusák na čas.

Aktivitu předsedy, nabídku bydlení a strukturaci celého programu nelze než pochválit, příště snad ve větším počtu .A osobní poznámka - bylo to dobré jak hajzl, Čurdo moc díky za to! A až se zima zeptá....

přímý účastník