Anketa
Chcete, aby tým ŽC kandidoval do vedení ÚAD SLČR?
Sponzoři

Podzimní zasedání 2014

Zahájení nové sozóny 2014/2015

 

    O víkendu 17.-19.10.2014 jsme se pokusili zahájit nadcházející sezónu, jak jinak, než Podzimním zasedáním 2014. V pátek jsme se sešli na již obvyklém místě u Třech studní. První přijela posádka ve složení RGMS, Zaza a náplava Váňa. První dva členové ihned po příjezdu vztyčili vlajku a připili zelenou, čímž Podzimní zasedání neoficiílně zahájili. V zápětí  přijel 307 s bečkama, provedl naražení jedné z nich a tím jako předseda zahájil zasedání oficiálně.        

   Postupem času dorazil Sun, Ála a KŠ s náplavou Martinicem a travní velmistr Hanzi s fofrklackama. Další členové naprosto ignorovali rozeslaný plán zasedání a pro samé důležité věci (pantofle, vzdálenost, rozcházení) nedorazili v pátek. Tím byl ovšem počet přítomných členů neusnášeníschopný. Přes samé eško se skoro nedalo pohnout, zvláště když nešlo o obyčejné zasedání, ale zasedání s volbou předsedy, navíc se jednalo o jubilejní 15tý ročník. Proto chtěl předseda nechat zrušit celý Živěla cup a neúčastníky z pochybnými důvody vyloučit. Po společném extrémním nadávání na tyto členy jsme jim dali poslední šanci, kterou využijí pouze a jen aktivní účastí na většině závodů, zasedáních a "jiných" akcích, které nás v této sezóně čekají. 

     Program se tedy odložil a tím pádem jsme mohli chutnat domácí předsedovu sekanou, pražské uzené a mnohé pivní speciály. Při jednom z přípitků se Zaza pochlubil, že nás v příštím roce čekají další dva neplánované večírky, protože se žení ! Tímto za ceý Živěla cup gratuluji. V sobotu dopoledne začal KŠ připravoat masíčko do trouby a začali jsme chystat víceboj - přebor Živěla cupu. Stejně jako loni bylo nutné odkliklidit množství dřeva, posekat strom a tím zcela uvolnit volnou plochu. Po namáhavém chystání jsme museli doplnit energii, v čemž nám pomohl předseda 307, který přinesl pecičkový dvoupatrový marcipánový dort se znakem ŽC a patnáctkou (jen napsanou). Vedlejší účinky dortu přetrvaly až do úterý v podobě zeleně zbarveného trusu :). S jeho konzumací nám již pomohl pantofle vyzuvší RŽ.

    Všechny disciplíny byly náročné, pořádí na prvních třech místech bylo 1. Zaza, a sdílený druhé místo 307 s náplavou Martinicem. Kompletní pořadí lze shlédnout ve fotogalerii. Některé až tak, že z toho nejednomu bylo nevolno. Po skončení víceboje si ještě někteří členové zamlátili fotbálek. K večeru dorazil zbytek účastníků - 666 a eF. Tím jsme již byli usnášeníschopní a tudíž předseda zahájil schůzi. Program schůze probíhal dle přesně stanovených bodů, tedy až na bod, kdy měl Suník přednést finanční zprávu, ale již byl příliš unaven z víceboje, tak nám alespoň dělal hudební doprovod. V bodě 8 - různé se odhlasoval zákaz nebavení se členů (tzv. friends forever) bez podrazů. Když jsme se všichni začali bavit, přišel bod 9 - volba předsedy. Všichni odmítli dát nominaci a jednohlasně byl vyzván 307 k prodloužení mandátu. Po chvíli váhání nominaci přijal slovy: " Tak já do toho zase půjdu - musím na vás dávat pozor".  

    Staronový předseda zahájil novou sezónu a nechal odhlasovat termín Živělovce na 3.-7.12. s přihlédnutím k aktuálnímu vývoji počasí. Novému předsedovi jsme připili a začala volná zábava. Ráno jsme na každého probuzeného zkusili hodit znečištění deklu u retychu, ale nakonec se jedna z náplav sama přiznala a problém vyřešila. Popřáním dalších zk…ých víkendů jsme vyrazili domů s velkým očekáváním pořádné zimy.