Anketa
Chcete, aby tým ŽC kandidoval do vedení ÚAD SLČR?
Sponzoři

Ledovec Molltal

Tréninkové soustředění

Ve dnech 12. - 15.11. se eF a RGMS zúčastnili tréninkového ledovce. Oproti obvyklým zvyklostem se nejednalo o náš dvorní ledovec Stubai, ale o bližší Molltal. Ten byl zvolen kvůli menší vzdálenosti a vyhnutí se zavedeným hraničním kontrolám na rakousko-německé hranici. 

Při příjezdu se naši dva členové ubytovali v romantickém pokoji s Pepiho koutkem. Hned vyrazili na vochtlíček, nejprve během (ale po 80 metrech došla RGMS vytrvalost), později chůzí. Na vochtlíčku je podpořila tzv. Kachna, Terka Zahálkis se nezúčastnila, měla dost práce s ptákem.

Jednalo se pouze o rozježdění, proto naši závodníci pilovali oblouky ve volné jízdě, RGMS dokonce dosáhl rychlosti 123,96 km/h, což je dobrým příslibem před nastávající sezónou. Ještě je nezbytné dodat, že zde bylo nechutně nasviněno a to napříč národnostmi. 

Nedělní trenink byl narušen vrtkavým počasím, kdy vítr v podstatě další zlepšování překazil, a tak jsme se vydali zpět do Brníčka, abychom  si mohli 6 dní odpočinout před dalším tréninkovým kempem, tentokrát již na Stubaii a v bránách.