Anketa
Chcete, aby tým ŽC kandidoval do vedení ÚAD SLČR?
Sponzoři

Do vedení úseku alpských disciplín kandiduje Živělacup

Říkali jste si, co se to teď po sezóně u Živělacupu děje? Nový Instagram, fungující články na webu, příspěvky na FCB s dvouměsíčním zpožděním, teď, na jaře? Ano, nebylo to jen tak, ale jedná se o součást propracovaného plánu! Richard Skřivánek, legenda českého sjezdového lyžování, OSOBA KTEROU ZNÁTE (na rozdíl od dalších kandidátů), to je nový kandidát a zároveň hlavní favorit na křeslo předsedy úseku alpských disciplín SLČR.

„Po 31 letech v bílém kolotoči jsem dostal chuť vzít si od lyžování zpět, co jsem mu dal“. Tvrdí Richard.

 

„Každý den vzpomínám na to, jak jsem v předžácích stál na Grůni na stupních vítězů na třetím místě, 15 setin za Ondrou Bankem. Porazit tým Ondrova bratra v této prestižní volbě pro mě bude velké zadostiučinění.“ Dodává budoucí šéf úseku AD.

 

Jak všichni víme, nejpalčivějším problémem českého lyžování je úbytek závodníků při přechodu z žákovských kategorií do juniorského a dospělého lyžování. A jedině Živělacup se svým věkovým průměrem ví, jak závodníky u lyžování udržet!

 

Když se dnes v České republice řekne „lyžování“, mnozí si vybaví právě Živělacup s jeho nepřehlédnutelnými popelářskými bundami, namísto Svazu lyžařů. Roky budovaný tým, který zahrnuje experty na mezinárodní právo s přímými styky v Bruselu a Vídni, odborníky na pojištění, dotace, či stavebnictví může nabídnout také naprosto unikátní výhodu pro všechny členy úseku, a to zvýhodněné rakve na lyže od jednoho z našich členů oddílu/nového vedení SLČR!

 

Richarda samozřejmě není potřeba více představovat, zbývá tedy dodat, že je připraven skloubit předsednictví se svou rolí v Armádě České republiky, kde mj. získal cenné zkušenosti se šikanou a byrokracií, kterou při své nové roli zcela jistě bude potřebovat.

 

Valná hromada úseku se koná 21. dubna, kandidatura týmu okolo Richarda Skřivánka už teď vzbuzuje v lyžařském prostředí (a hlavně u juniorek) vášně!

 

Hledáte cestu z bludného kruhu? Volte Richarda „Gumu Mafiána“ Skřivánka!