Anketa
Chcete, aby tým ŽC kandidoval do vedení ÚAD SLČR?
Sponzoři

Nove slozeni rady UAD

Mnozi jiste premysli, jestli to Zivelacup s planem angazovat se ve svazovych strukturach opravdu mysli vazne. Pro fanousky mame radostnou zpravu, je to tak! Podarilo se nam ziskat i vyjadreni nekterych clenu jake jsou jejich motivace k planovanemu angazma v rade Useku Alpskych Disciplin.

A zde jsou jejich nesobecke motivace, kterym v prvni rade vevodi snaha pomoci ceskemu lyzovani:

 

Ales Korbel – vloni jsme koupili byt primo naproti kopci v Albrechticich a me se tam tak zalibilo, ze hledam zpusoby jak se tam upichnout natrvalo. Nenarocna prace v rade useku by mohla byt tim pravym resenim.

 

Roman Zivela – s narozenim druheho ditete uz doma netaham za kratsi konec spagatu, protoze i ten mi vypadl. Angazovani v rade useku by mi mohlo u domaciho krbu kousek te

autority vratit.

 

Jiri Fuchs – s blizicim se odchodem Velke Britanie z EU konci zlaty cas dotaci a je treba se poohlednout po necem novem. K lyzovani jsem mel vzdy blizko a mezi lyzarkami mam spoustu pratel.

 

Martin Horicky – ma dcera brzy dosahne veku kdy ji budu muset vypustit mezi tu smecku v juniorskem a dospelem lyzovani. Dovedl bych si predstavit par nutnych zmen driv nez k tomu dojde. Rad bych se osobne angazoval v jejich prosazovani.

 

Jan Matyas – po ne uplne uspokojivem presunu z Bruselu do Vidne stale hledam zpusoby jak se pripadne do centra Evropy zase vratit. Obcasne vylety do Prahy by mohly byt vhodnou pripravou na ne az tak obcasne vylety do Bruselu.

 

Richard Skrivanek - diky tvrdemu armadnimu drilu a jedinecne discipline jsem dosahl obdivuhodnych vysledku. Ale proc bych mel byt uspesny jen ja? Jsem pripraven se o sve zkusenosti podelit s dalsimi.

 

Jiri Sochor - prace s psychikou zavodniku musi byt jemna a citliva. Stejne jako oprava drtici techniky v lomu.

 

Martin Prochazka – od ty doby co mezi nima nejsu mam pocit, ze si ze me delaji cim dal tim vetsi prdel. Zivelacup forever!